O nama
Ponuda
Apartman A1
Apartman A2
Apartman A3
Rivijera
Rezervacije
Lokacija
Kontakt

Rivijera - Starigrad Paklenica
Starigrad-Paklenica je poznato planinarsko mjesto koje uslijed velikog broja sunčanih, toplih dana i ugodne klime tijekom cijele godine posjećuju planinari iz cijelog svijeta. Stazama je pogodan i za bicikliste i rolere. Vrhovi Paklenice i planine Velebit poznate su odrednice na kartama profesionalnih i amaterskih penjača iz cijele Europe te je Starigrad domaćin i mnogih natjecanja u tom području. Velebitski vrhunci u trajnom su filmskom zapisu o Winettou o kojem se film snimao upravo na području Starigrada te je gostima atraktivan i specijalizirani Winettou Muzej i mogućnost posjeta tim lokacijama.
Kanjon Velike Paklenice Šetnja uz plažu Ribarenje Staze u prirodi
Prirodni krajolik Starigrada-Paklenice pruža mogućnosti za razne vrste aktivnog i pustolovnog odmora: jeep safari provest će Vas idiličnim uzvisinama i stazama Velebita, a kanjon rijeke Zrmanje sa svojim brzacima i mirnim tokovima omogućuje rafting i kajak. Kanjoni Velike Paklenice (dug 14 km) i Male Paklenice (dug 12 km) ‘usječeni’ su u planinski masiv južnog Velebita. U području parka Paklenica nalazi se 70 špilja nastalih intenzivnim djelovanjem vode. Za posjet je otvorena špilja Manita peć. U kanjonu Paklenice naići ćete na izvore izvrsne čiste, pitke izvorske vode, osvježavajuće i zdrave za piće.
Kad poželite u pitomoj tišini netaknute prirode opustiti se od svakodnevnih napora gradske vreve i užurbanosti, te za vrijeme svog godišnjeg odmora osvježiti se u moru s pogledom na planinu koju možete posjetiti u njenim proplancima i špiljama, dođite u Starigrad-Paklenicu.
Web design